Excite

Creëer je eigen trendy interieur met een cursus styling

Lukt het je maar niet om van je huis een sfeervol geheel te maken? Ben je in je wanhoop al 30 keer op en neer gereden naar de dichtstbijzijnde meubelboulevard om te zoeken naar goede voorbeelden? Of wil je gewoon je hobby verdiepen en meer kennis op doen van de laatste trends? Volg dan een cursus styling en maak van je eigen huis een ware meubelcatalogus.

Wat wordt behandeld in de cursus styling?

Een cursus styling helpt je in het zoeken naar een oplossing voor bepaalde woonproblemen. Kun je nou beter de eettafel tegen de korte of lange wand plaatsen? En moet hij dan over dwars of juist in de lengte? Hoe creëer ik meer ruimte met de indeling van mijn meubels? Hoe kan ik met mijn gekozen accessoires een beter geheel maken? Een cursus styling leert je wat er allemaal komt kijken bij het maken van een interieurontwerp. Zo kun je stap voor stap jouw droomhuis naar smaak inrichten.

Onderdelen van de cursus

Een cursus styling is vaak opgebouwd in verschillende onderdelen. Zo doe je tekenvaardigheid op, vergaar je bouwkundige kennis en technisch inzicht. In de wat meer uitgebreidere cursussen kun je ook leren hoe je met een computerprogramma 3D-modellen uit kan tekenen. Zo kun je alvast je woning indelen, zonder dat je moet slepen met meubels om een bepaald ontwerp voor ogen te krijgen.

Praktijkcursus of zelfstudie?

Een cursus styling helpt je in het ontwikkelen van je creativiteit en leert je alles over de laatste trends. Wellicht beschik je over onontdekt talent en kun je er zelfs je beroep van maken. De meeste cursussen kun je online vinden waarbij je lesmateriaal thuis gestuurd krijgt. Vind je het leuker om in groepsverband les te krijgen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij jou in de buurt. Zodoende woon jij binnenkort in je eigen gemaakte paleis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021