Excite

Hoe vind je een bijbaantje Rotterdam?

Of je nu spaart voor een wereldreis, een nieuwe inrichting van je huis of een schuld versneld wilt afbetalen? Er zijn veel verschillende redenen om een bijbaantje zoeken. Woon je in dé havenstad van Nederland en zoek je extra inkomsten, dan zijn er legio mogelijkheden. Zowel offline als online kun je op zoek gaan naar een bijbaantje in Rotterdam.

Een bijbaantje in de horeca van Rotterdam

De branche die bij uitstek geschikt is voor een bijbaantje is de horeca. Restaurants, cafés en hotels hebben vaak flexibele werktijden die aansluiten op je bestaande baan of studie. Daarbij is het meestal een leuke ambiance waar je komt te werken. Je hebt immers te maken met mensen die gezellig aan het uitgaan of op vakantie zijn. Om aan zo'n bijbaantje in Rotterdam te komen kun je het beste langsgaan bij horecagelegenheden die je aanspreken. Stel jezelf voor en vraag of ze werk hebben. En wie weet, kun je snel aan de slag.

Een bijbaantje in een van de callcenters van Rotterdam

Een andere mogelijkheid voor een bijbaantje in Rotterdam is een job in een callcenter. Hier kun je vaak overdag en in de avonduren werken. Handig als je bijbaantje moet aansluiten op je andere dagelijkse verplichtingen. Op internet kun je diverse websites vinden die een overzicht geven van callcenter banen in Rotterdam. Kijk bijvoorbeeld eens op www.telefonischwerk.nl. Selecteer de stad 'Rotterdam' en je vindt diverse soorten vacatures.

Andere mogelijkheden voor een bijbaantje in Rotterdam

In een grote stad als Rotterdam barst het van de mogelijkheden voor een bijbaantje. Is de horeca of een callcenter niks voor jou? Geen nood en ga dan eens kijken op www.bijbanen.nl, www.bijverdienen.nl of www.bijbaan.nl. Of loop een uitzendbureau binnen. Ook zij hebben vaak bijbanen in hun bestand.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021