Excite

Hoe vind je een bijbaantje in Groningen?

Ben je Groninger en wil je extra geld voor een leuke vakantie? Of droom je van een mooi fototoestel? Zorg dan voor extra geld via een bijbaantje in Groningen. Hier zijn een paar tips waar je parttime werk kunt vinden.

Benader bedrijven

Een bijbaantje kan heel leerzaam zijn, goed voor je cv of gewoon heel leuk. Maar dan moet je wel gaan werken bij een bedrijf dat in je loopbaan en bij je karakter past. Ga daarom goed voor jezelf na wat je wilt doen. Zoek dan via internet of de krantenadvertenties bedrijven uit die je interessant lijken en bel ze op. Vraag of ze bijbanen hebben. Is het antwoord positief, schrijf dan snel een sollicitatiebrief. En wie weet rol jij zo je ideale bedrijf binnen en wordt je bijbaantje in Groningen misschien wel het begin van een prachtige carrière.

Via uitzendbureaus

Uitzendbureaus hebben behalve fulltime banen ook parttime werk. Dat kan schoonmaakwerk zijn voor een paar uur per week. Kantinewerk is meestal ook parttime. Maar een intercedente van een van de uitzendbureaus kan je vast meer mogelijkheden geven voor een bijbaantje in Groningen. Als je naar www.uitzendbureau.nl gaat, vind je een overzicht van de parttime vacatures die worden aangeboden door verschillende uitzendbureaus in Groningen.

Via banensites

Speciaal voor mensen die bijbanen zoeken, zijn er verschillende websites ontwikkeld. Bij www.superstaff.nl bijvoorbeeld vind je bijbanen door heel Nederland, Postbezorger, demonstrateur van A-merken of promotor zijn een paar voorbeelden die je als bijbaantje in Groningen kunt doen. Maar ook zijn er soms bijzondere vacatures, zoals die van natuurgids.

Voor studenten

Voor degenen die hun studiefinanciering willen bijspekken zijn er diverse websites waarop parttime banen worden aangeboden. Ben je op zoek naar een bijbaantje in Groningen kijk dan eens op www.studentjob.nl. Daar staan diverse leuke bijbanen. En anders heeft www.studentenwerk.nl vast wel de juiste bijbaan voor je.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020