Excite

Banen in accounting

Het internet staat vol met vacatures. Er is genoeg keuze, ook wat betreft accountancy banen . Waar begin je als je op zoek bent naar een leuke accountant job? Je kunt natuurlijk beginnen bij de grote vacaturesites als monsterboard.nl of nationalevacaturebank.nl. Voordeel van deze websites is dat ze een groot en actueel aanbod hebben. Je kunt je zoekresultaten specificeren naar een bepaalde regio, maar je kunt ook landelijk zoeken naar een bepaalde functie.

Effectiever is echter vaak om te zoeken via gespecialiseerde vacaturesites . In dit geval dus via websites die zich in het bijzonder richten op vacatures in de accountancy. Daar zijn er veel van. Zoals expeteer.nl of efinancialcareers.nl. Deze eerste carrièreservice is exclusief voor senior professionals in de accountancy. Expeteer richt zich tevens ook op vacatures in het buitenland.

Financial Careers heeft ook vacatures in binnen- en buitenland. Wat betreft banen in accounting en financiën kun je hier kiezen tussen verschillende richtingen van financiële controle, handel en industrie tot real estate en treasury. Tevens kun je hier zoeken op bedrijf zoals ING of Nuon.

Adviesgroep ’88 richt zich wel alleen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Sinds ’88 is de adviesgroep al actief in werving en selectie van accountants, zowel administratieconsulenten als registeraccountants. Maar ook fiscalisten, belastingadviseurs en aangiftemedewerkers kunnen hier terecht. Adviesgroep ’88 richt zich exclusief op vacatures bij accountants- en belastingadvieskantoren. Je kunt via Adviesgroep ’88 voorgesteld worden aan een bedrijf, mits je aan de (vaktechnische) eisen voldoet en er een ‘klik’ is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Danny Sullivan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021