Excite

Op zoek naar een administratieve vakantiebaan?

Is de zomer in aantocht? Is school bijna voorbij of ben je aan het einde van je collegejaar? Dan is het tijd om een fijn zakcentje bij te verdienen. Ben jij op zoek naar een administratieve vakantiebaan? Lees dan in dit artikel hoe je je zoektocht het beste kunt aanpakken.

Administratieve vakantiebaan via het uitzendbureau

Een handige stap in je zoektocht naar een administratieve vakantiebaan voor de zomer is om het uitzendbureau binnen te stappen. Daar schrijf je je in en op basis van je wensen en (werk)ervaring zullen de medewerkers van het uitzendbureau op zoek gaan naar een passende vakantiebaan voor jou. Zo kun je je aanmelden bij Randstad, Adecco, Tempo Team en vele anderen. Er zijn ook speciale uitzendbureaus voor studenten waar veel vakantiebanen worden aangeboden, waaronder ook administratieve banen.

Online op zoek via job boards

Ook kun je je vakantiebaan vinden door online te gaan. Surf naar online job boards zoals Monsterboard en schrijf je in en upload je cv. Daarnaast kun je een motivatie opgeven waarin je je nader verklaart waar je naar op zoek bent. Ook kun je meteen door de lijst met beschikbare banen neuzen voor een geschikte positie. Heb je een goede match gevonden? Dan kun je in de meeste gevallen ook direct online solliciteren. Handig toch?

Aanplak vacatures in de supermarkt

Het klinkt misschien wat ouderwets, maar het is daarom niet een minder effectieve methode. Kijk eens op het prikbord in de supermarkt voor oproepjes voor een administratieve bijbaan voor de zomervakantie. Kans is groot dat je een goede kans maakt op die ene leuke administratieve functie.

Open sollicitatie

Dat waren nog niet al je opties. Heb je een bedrijf in het bijzonder op het oog? Waag je dan eens aan een open sollicitatie. Dat wil zeggen dat je je cv en motivatiebrief naar het bedrijf stuurt, ook als er geen vacature beschikbaar is. Wie weet ben je zo je concurrentie mijlenver voor en garandeer je jezelf die ene fantastische administratieve vakantiebaan!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021