Excite

Op zoek naar een administratieve functie?

Ben je op zoek naar een administratieve functie? Dan ben je niet de enige. Er zijn veel mensen op zoek naar een baan. Hoe kun je dus een geschikte baan vinden, wanneer de concurrentie enorm groot is? En waar kun je de vacatures vinden? Het is helemaal niet zo moeilijk, maar je moet wel weten waar je moet zijn.

Hoe vind je een administratieve functie?

Heel veel mensen zijn op zoek naar een baan in de administratieve sector. Ze willen graag een administratieve functie, maar waar is die te vinden? Er zijn verschillende methodes om een baan te vinden.

Ga naar het CWI

Het CWI is vaak de eerste stap waar je begint als je op zoek bent naar een baan. Behalve dat er vacatures zijn, kun je er ook hulp krijgen bij het vinden van een baan en zijn er verschillende workshops. Ideaal dus, omdat je dan echt leert goed te solliciteren.

Ga naar een uitzendbureau

Er zijn heel veel uitzendbureaus waar je heen kunt om je in te schrijven. Er zijn ook speciale uitzendbureaus voor administratieve functies. Deze heb je niet overal, dus kijk of er eentje in jouw regio zit. Maar ook bij gewone uitzendbureaus kun je een baan vinden in de administratieve sector.

Bekijk lokale kranten

De lokale kranten zijn ideaal om een administratieve functie te vinden. Vaak staan er advertenties in voor banen. Het voordeel is dat de banen bij je in de buurt zijn en er dus minder reistijd is. Dit is voor de bedrijven ook een voordeel: ze hoeven minder kilometervergoeding te betalen.

Open sollicitaties

Probeer ook eens open sollicitaties te sturen. De kans dat je dan wordt aangenomen is minder groot, maar toch kun je net geluk hebben dat je het juiste bedrijf een sollicitatiebrief stuurt.

Geef niet op!

Belangrijk is om niet op te geven als een administratieve functie zoekt. Veel mensen willen een baan, dus gemakkelijk is het niet. Maar als je opgeeft, krijg je sowieso geen baan. Wees dus actief in het zoeken naar een geschikte baan en probeer alles. Eventueel kun je er zelfs voor kiezen je bij te scholen, zodat de kans op een baan groter is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021